Levertijd & Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Gezien het grootste deel van ons assortiment, gepersonaliseerde artikelen zijn, is het doorgaans niet mogelijk om bestellingen dezelfde dag nog te verzenden. Voor artikelen die op voorraad zijn, geldt een levertijd van gemiddeld 3 weken. Heeft u uw bestelling voor een bepaalde datum nodig? Contacteer ons dan eerst om te weten of dit haalbaar is. Bij drukte, kan de levertijd nog meer oplopen, dit is dus bij periodes zoals kerstmis, einde schooljaar, begin schooljaar, ...

Kleding wordt elke maandag besteld, en wordt woensdag bij ons geleverd, waarna uw bestelling verwerkt wordt. Wij hebben geen voorraad bij de kleding, gezien er zoveel verschillende kleuren & maten mogelijk zijn. 

Bij drukke feestperiodes, loopt de wachttijd op en doe je er altijd goed aan om even te checken of het nog haalbaar is voor ons.

De vermelde prijzen op onze webshop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

De verzendkosten binnen België bedragen:
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Bepaalde artikelen kunnen verzonden worden via envelop, dit zijn dan bijvoorbeeld de autostickers, BIBS tutjes, kraskaartjes, kleine textiel stukken zoals babykleding. Dit gebeurt wel geheel op eigen risico, aangezien deze zendingen niet te traceren zijn. Wilt u zekerheid van uw bestelling en een vervanging bij eventuele schade, dan is dit enkel mogelijk met pakketpost.

Verzendkosten naar Nederland:
€ 6,95 voor bestellingen onder de €100,-
Gratis voor bestellingen vanaf €100,-

Benieuwd naar de verzendkosten voor een ander land, neem contact met ons op.

Wij verzenden met MyParcel, een zusterbedrijf van bpost. Uw bestelling arriveert normaal gezien de werkdag nadat wij uw bestelling als verzonden markeren. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor vertragingen bij bpost.